Esipuhuja tai luento

Tarvitsetko tapahtumaan esipuhujan tai luennon erityisestä aiheesta? Minulta saat molemmat! Alta löydät vahvuusalueeni, joissa saan ihmisten ajatukset liikkeelle.

Ota yhteyttä niin puhutaan asiasta tarkemmin!

Muuttuva maailma

Yhteiskuntia pyörittävät monimutkaiset mekanismit, ideat ohjaavat ajatteluamme ja maailmamme on menneisyytemme tulos. Näiden ymmärtäminen on jokaiselle hyödyllistä ja silmät avaava kokemus.

Ympäristö

Ilmastonmuutos ja ylikulutus uhkaavat elämäntapaamme – elämämme tulee muuttumaan, halusimme tai emme. Tämä on ”viheliäinen ongelma” ilman selkeitä rajoja, se ei lopu ja mikään ratkaisu ei toimi varmasti. Uusia näkökulmia ja strategioita tarvitaan kipeästi – näistä kerron mielelläni.

Yhteiskunta

Raha on pidettävä kiertämässä, politiikka on ikuinen solmu jota ei saa auki ja media maailman suurimman draaman näyttämö. Miksi yhteiskunta toimii niinkuin toimii? Minulla ei ole valmiita vastauksia, mutta opastan sinut uusien kysymysten äärelle.

Digitaalinen todellisuus

Sosiaalinen media on yleisin yhteytemme muihin ihmisiin ja tietokonepelit ovat portti pois tästä maailmasta. Dataa kerätään kaikesta ja suunniteltu addiktio on teknologiamaailman vahvin bisnesmalli. Miten tähän tulisi suhtautua? Onko tämä se tulevaisuus jossa tahdomme elää? Tästä osaan kertoa kokemuksen syvällä rintaäänellä.

Ihmisten välinen yhteys

Taitava puhuja ohjaa ajatuksiamme ja toimintaamme – ihmisten vaikutus toisiinsa on valtava. Ihmiset myös tekevät todella kummallisia asioita muiden ihmisten parissa. Tahdot sitten johtaa tai inspiroida ihmisiä, yhteys on oltava.

Mielenterveys ja selviytyminen

En ole psykologi tai terapeutti, mutta omien haavojeni käsittely on elämäni suurin projekti. Alistaminen, syrjintä, kiusaaminen, vanhemman kuolema, alkoholismi perheessä – näiden parissa olen kasvanut. Jos voin rohkaista jotakuta elämän vaikeuksissa eteenpäin, se olisi minulle kunnia-asia.